The Genesis of Prophecy

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Arthur Falcone
Album Name The Genesis of Prophecy
Type Album
Data wpisu Marzec 2009
Styl muzycznyGuitar Hero
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. The Elf's Castle
2. Free Souls
3. The Great Prophecy
4. Nothing More for Me
5. The Hidden Self
6. A Stranger in My Dreams
7. Sunset
8. Don't Fade Away
9. Thunderbolt
10. Rise Beyond Pain
11. The Second Eclipse
12. Virtual Lake

Other productions from Arthur Falcone