If Only We Could Fly

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Limp Bizkit
Album Name If Only We Could Fly
Type Bootleg
Data wpisu 2001
Wydawcy Flip Records
Styl muzycznyNu Metal
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. It's Like That Y'all ft. Run DMC
2. Break Stuff (Live)
3. Faith - Remix ft. Everlast
4. Show Me What You Got (Live)
5. N2 Gether Now (Clean Version)
6. 1999 (Live)
7. Snake in Your Face
8. Counterfeit (Phat Ass Remix)
9. Sour (Demo)
10. Crushed
11. Thieves (Live)
12. Back o da Bus
13. Counterfeit (Lethal Dose Extreme Guitar Mix)
14. Bring the Noise ft. Staind
15. Rollin' (Instrumental)
16. Flush It