The 10 Legendary Singles

lista zespołów Hard Rock Led Zeppelin The 10 Legendary Singles
Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Led Zeppelin
Album Name The 10 Legendary Singles
Type Box Set
Data wpisu 1989
Styl muzycznyHard Rock
Zarejestrowanych posiada ten album1


1. Good Times Bad Times
2. Communication Breakdown
3. Living Loving Maid (She's Just a Woman)
4. Whole Lotta Love
5. Immigrant Song
6. Hey, Hey What Can I Do
7. Black Dog
8. Misty Mountain Hop
9. Rock and Roll
10. Four Sticks
11. Over the Hills and Far Away
12. Dancing Days
13. The Crunge
14. D'yer Mak'er
15. Trampled Under Foot
16. Black Country Woman
17. Royal Orleans
18. Candy Store Rock
19. Fool in the Rain
20. Hot Dog