All Hail the End

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name Freya
Album Name All Hail the End
Type Album
Data wpisu 2010
Wydawcy Victory Records
Wyprodukowany przez Jason "Jocko" Randall
Styl muzycznyHardcore
Zarejestrowanych posiada ten album4


1. The Light That Rivaled the Sun
2. The Wanderers
3. Human Demons
4. Labyrinths of the Ant People
5. The Guardian
6. Iron Locust
7. Deities of Wrath
8. Condemned
9. Sons of Yamir
10. Choosers of the Slain
11. Into a Wasteland
12. The Remnants
13. The End of the End