dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name The Used
Album Name Vulnerable
Type Album
Data wpisu 26 Marzec 2012
Wydawcy Reprise Records
Styl muzycznyEmo Metal
Zarejestrowanych posiada ten album21


1. I Come Alive
2. This Fire
3. Hands and Faces
4. Put Me Out
5. Shine
6. Now That You're Dead
7. Give Me Love
8. Moving on
9. Getting Over You
10. Kiss It Goodbye
11. Hurt No One
12. Together Burning Bright
13. Machine
14. Disaster
15. Surrender