Sempiternal Death Grind

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Gruesome Stuff Relish
Album Name Sempiternal Death Grind
Type Album
Data wpisu 25 Styczeń 2013
Wydawcy FDA Rekotz
Styl muzycznyPorno Gore Grind
Zarejestrowanych posiada ten album8


1. A Date with Fulci
2. Desecrated
3. Deadilicious Feast
4. S.O.S.
5. They Are the Plague
6. End Is Near
7. They Follow Your Scent
8. Became a Zombie
9. Gruesome Stuff Relish
10. Sex, Drugs & Grind
11. In Death We Breath
12. Scratching the Violet Velvet