On a Mission : Live in Madrid

lista zespołów Hard Rock MSG On a Mission : Live in Madrid
Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name MSG
Album Name On a Mission : Live in Madrid
Type Album
Data wpisu 06 Maj 2016
Wydawcy Inakustic
Styl muzycznyHard Rock
Zarejestrowanych posiada ten album3


1. Ocean Odyssey – Intro
2. Doctor Doctor
3. Live and Let Live
4. Lights Out
5. Where the Wind Blows
6. Natural Thing
7. Before The Devil Knows Your Dead
8. Victim of Illusion
9. Lovedrive
10. Coast to Coast
11. Vigilante Man
12. Rock My Nights Away
13. Saviour Machine
14. Too Hot to Handle
15. Only You Can Rock Me
16. Lord of the Lost and Lonely
17. Rock You Like a Hurricane
18. Rock Bottom
19. Horizons
20. Attack of the Mad Axeman
21. Communion
22. Blackout