Semigalls' Warchant

dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name Skyforger
Album Name Semigalls' Warchant
Type Compilation
Data wpisu 2005
Wydawcy Folter Records
Styl muzycznyFolk black
Zarejestrowanych posiada ten album21


1. Sunrise Over The Sacred Forest
2. Werwolves
3. Chief Nameisis
4. Signs Carved In Stone
5. Nigth Of The Winter Solstice
6. Long I Heard, Now I See
7. Semigalls' Warchant
Asinslauks EP (2005)
8. To The Mother Shores
9. Bloodfield
10. Kavi
11. Sunset Over The Sacred Forest