Bridge The Gap

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name MSG
Album Name Bridge The Gap
Type Album
Data wpisu 21 Listopad 2013
Wydawcy In-Akustik
Styl muzycznyHard Rock
Zarejestrowanych posiada ten album19


1. Neptune Rising
2. Where the Wild Winds Blow
3. Horizons
4. Lord of the Lost and Lonely
5. Rock'n'Roll Symphony
6. To Live for the King
7. Land of Thunder
8. Temple of the Holy
9. Shine On
10. Bridges We Have Burned
11. Because You Lied
12. Black Moon Rising